Allround DJ's

Bent u op zoek naar een professionele allround dj voor uw feest in combinatie met onze licht- en geluidsets? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze Dj’s kunnen geboekt worden met of zonder onze complete licht- en geluidsets.

Allround dj + complete licht- en geluidsset: € 400,00 all incl. ( zeer populair in 2019)

Meer informatie omtrent de inhoud van de complete sets kan u terugvinden in het ‘complete sets’ tabblad bovenaan.

Impressie foto van onze complete set 2:

Onze allround dj’s zijn elk top in hun vak en zorgen ongetwijfeld voor een volle dansvloer ! We stellen ze graag aan u voor…

DJ JEAN-LUC

Je kan stellen dat Jean-Luc muziek ademt en hij zijn hele leven al achter de draaitafels staat. Sinds zijn 17e onafgebroken actief als allround dj op de meest uiteenlopende evenementen, feesten, fuiven en discotheken. Jean-Luc was onder meer al te vinden aan de decks van het Feestpaleis in Beervelde, The New President, Bien fuif,… en nog veel meer ! Met zekerheid de man voor uw feest !

DJ GLENN

Van jongs af al gebeten door de microbe van de muziek. Gepassioneerd draait hij alle plaatjes nadeloos aan elkaar. Glenn heeft al achter de draaitafels mogen staan van onder meer The Riva Destelbergen en The Cherry Moon Lokeren. Ook de Gentse uitgaansbuurt is hem niet onbekend. Dé allround dj voor uw feesten, huwelijken of evenementen.

DJ OLLI

Oliver is ondertussen ook al 30 jaar actief als DJ. Hij behoort tot onze top allround dj’s. Of het nu 60’s, 70’s, 80’s of 90’s moeten zijn, Oliver zorgt voor de beste classics. Oliver was in het verleden te vinden als resident te Limelight & Fame te Brugge, De prof Mechelen en ontelbare danscafés. Een aanrader !